1 Χρυσό και 4 Ασημένια Βραβεία - EVOIOOC 2019

EVOOIOOC 2019 award gold sakellaropoulosΙδιαίτερα τιμητική πενταπλή διάκριση με ένα ΧΡΥΣΟ και τέσσερα ΑΣΗΜΕΝΙΑ βραβεία για τους βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιολάδων ΕVO IOOC 2019 (EVOO International Olive Oil Contest), που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διαγωνισμούς σε όλο τον κόσμο με πολύ υψηλό κύρος.

Η παγκόσμια κατάταξη του EVOOWR βάση διεθνών προτύπων, έχει δώσει στον διαγωνισμό EVOIOOC 2019 την πολύ υψηλή βαθμολογία 9/10,σε μια απο τις υψηλότερες θέσεις παγκοσμίως για τα πολύ αυστηρά κριτήρια που ακολουθεί.

Το να φτάσεις σε μια βράβευση δεν είναι κάτι τόσο απλό, απαιτεί πολύ υψηλά ποιοτικά στάνταρντ, κανένα μειονέκτημα στο ελαιόλαδο σου κάτι φυσικά το οποίο αντιλαμβάνονται αμέσως οι ειδικοί κριτές γευσιγνώστες διεθνούς κύρους του διαγωνισμού (panel expert tasters) με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας βάσει του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου.

 O βαθμός δυσκολίας συμπληρώνεται από το μεγάλο ανταγωνισμό και τις συμμετοχές που έχει ο διαγωνισμός αυτός σε μια κατεξοχήν ελαιοπαραγωγική χώρα, την Ιταλία.

Οι συμμετοχές του ΕVO IOOC 2019 αφορούν εκατοντάδες δείγματα ελαιολάδων από πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες, όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Τυνησία, η Τουρκία, η Πορτογαλία, το Ισραήλ, η Αργεντινή, οι ΗΠΑ, η Ουρουγουάη, το Περού κ.λ.π

Ο διεθνής διαγωνισμός ΕVO IOOC 2019 (EVOO International Olive Oil Contest), πραγματοποιήθηκε από 20 έως 25 Μαΐου 2019 ,στην πόλη Παλμί της Ιταλίας.

Οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου τιμήθηκαν με ένα ΧΡΥΣΟ και τέσσερα ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ, πέντε πολύ μεγάλες διακρίσεις, από τους ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου του διαγωνισμού . Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, λαμβάνουμε τόσο χρυσό βραβείο για ελαιόλαδο μας όσο και ασημένια βραβεία με υψηλές βαθμολογίες.

Gemstone blend evoo ΧΡΥΣΟ βραβείο
Agourelaio organic evoo ΑΣΗΜΕΝΙΟ βραβείο
Enigma gourmet evoo ΑΣΗΜΕΝΙΟ βραβείο
Syllektikon evoo ΑΣΗΜΕΝΙΟ βραβείο
Enstagma gourmet evoo ΑΣΗΜΕΝΙΟ βραβείο


Ταυτόχρονα μας δίνει και την μεγάλη χαρά η πενταπλή αυτή διεθνής βράβευση στην Ιταλία, να "αγγίξουμε" πλέον τα 105 παγκόσμια βραβεία για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου τα τελευταία χρόνια, το οποίο αποτελεί ένα μοναδικό ρεκόρ επιβραβεύσεων διεθνώς για έναν Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροιόντων.