5 Χρυσά Βραβεία στα Great Taste Awards 2017

Ανακοινωθηκαν την 1-8-2017, τα επισημα αποτελεσματα σε εναν απο τους μεγαλυτερους διαγωνισμους γευσιγνωσιας στον κοσμο,τα GREAT TASTE AWARDS 2017, που διοργανωνεται απο τον οικο THE GUILD OF FINE FOOD στο Λονδινο.

Θεωρουνται ως τα ¨ΟΣΚΑΡ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ " παγκοσμιως ,ενω τα χρυσα τους αστερια ειναι ισοδυναμα με τα αστερια MICHELEN των βραβευμενων εστιατοριων (“Great taste award, is to speciality food and drink what MICHELIN is to fine dining” ).

Ο διαγωνισμος αυτος ειναι απο τους πιο ανεξαρτητους και αξιοπιστους σε ολο τον κοσμο ,ενω ο αριθμος των επισημων ειδικων, γευσιγνωστων και κριτων, κατα την φετινη χρονια ξεπερασε τους 500 (expert panel tasters), ενω συμμετειχαν 12,366 δειγματα εξειδικευμενων προιντων απο πολλες χωρες και η διαδικασια των δοκιμων ειχε διαρκεια 62 ημερες.

H μεγαλη αναγνωρισιμοτητα και ο βαθμος δυσκολιας των Great Taste Awards εγκειται στο οτι το ποσοστο βραβευσης γενικοτερα ειναι πολυ χαμηλο, λογω των πολυ υψηλων κριτηριων γευσης και ποιοτητας που εχουν και δεν υπερβαίνει το 30 %.



ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2017
Στα Great Taste Awards , για το 2017 , μετειχαμε στις κατηγοριες
extra virgin olive oil ,olive oil flavoured & table olives.

5 ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ (χρυσά αστέρια) σε ισαριθμα προιοντα μας.
"Φυλλικόν" evoo …. ΧΡΥΣΟ ΑΣΤΕΡΙ

"Ωλεώαστρων" evoo …….....ΧΡΥΣΟ ΑΣΤΕΡΙ

"Enigma" evoo …......ΧΡΥΣΟ ΑΣΤΕΡΙ

"Καλαμών"βιολογικες ελιες .....ΧΡΥΣΟ ΑΣΤΕΡΙ

"Λεμονένιες" ελιες gourmet ….....ΧΡΥΣΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι 5 αυτες μεγαλες διακρισεις στα φετινα GREAT TASTE AWARDS ,αποτελουν το 74ο παγκοσμιο βραβειο και το 21ο βραβειο Great Taste Award των βιολογικων "Ελαιωνων Σακελλαροπουλου" τα 5 τελευταια χρονια .

Παραλληλα συμπληρωνουν τον τιμητικο αριθμο των 20 διεθνων βραβειων μας για το 2017 ,την πιο δυσκολη χρονια ,για την ελληνικη ελαιοκομια γενικοτερα.

Τα βραβεια αυτα, στο συνολο τους, αποτελουν μια μεγαλη τιμητικη διακριση παγκοσμιως, ενω ο αριθμος τους ειναι ενας αριθμος ρεκορ για Ελληνα παραγωγο.