Majestic - Κορυφαίο αρωματικό ελαιόλαδο παγκοσμίως EVOOWR

majestic best flavored evoo worldwide evoowr 2018

Μια από τις μεγαλύτερες διακρίσεις για τους βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στην πλέον αναγνωρισμένη παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδων.

Majestic Blend Flavored evoo

Το καλύτερο Flavored evoo παγκοσμίως, για το 2018, βάσει της διεθνούς κατάταξης του EVOOWR, ανεβάζοντας την Ελλάδα στην 1η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία αυτή !

Ανάμεσα

Σε 9522 δείγματα ελαιολάδων παγκοσμίως.....
Σε 28 διεθνείς διαγωνισμούς από όλο τον κόσμο.....
Από 30 ελαιοπαραγωγούς χώρες

EVOO WORLD RANKING 2018

Στις 27/12/2018 δημοσιεύτηκε από την World Association of Writers and Journalists of Wines and Spirits η παγκόσμια λίστα «Evoo World Ranking 2018”, που περιέχει όλα τα ελαιόλαδα που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς κατά το 2018, για την ποιότητα και την γεύση τους, από όλο τον κόσμο.

Eλήφθησαν υπόψιν 28 διεθνείς διαγωνισμοί από όλο τον κόσμο, οι οποίοι στο σύνολο τους εξέτασαν από ειδικούς γευσιγνώστες 9522 δείγματα ελαιολάδων για το 2018, προερχόμενα από 30 χώρες παραγωγούς ελαιόλαδου.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου η κατάταξη του Majestic Flavored evoo στην 1η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία RANKING OF THE BEST Condimento-Flavored Olive Oil 2018, στην λίστα του διεθνούς αναγνωρισμένου World Ranking of EVOO(EVOOWR), με 224 πόντους, ανεβάζοντας την χώρα μας στην κατηγορία αυτή, στην 1η θέση σε όλο τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη παγκόσμια διάκριση αποτελεί το 89ο διεθνές βραβείο για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου και ίσως την μεγαλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας μας τα τελευταία 26 χρόνια για την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας και ανώτερης γεύσης των προιόντων μας.