Best Flavored & Gold Award - Gemstone Olive Oil JOOP 2019

banner JOOP 2019 competition olive oil gemstone
Στις 8 με 12 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο διεθνής διαγωνισμός Japan Olive Oil Prize 2019, στην πόλη Tόκυο της Ιαπωνίας.

Ο συγκεκριμμένος διεθνής διαγωνισμός τελείται υπό την αιγίδα του Ιταλικού Εμπορικού επιμελητηρίου στην Ιαπωνία, διαθέτει πολύ υψηλά ποιοτικά κριτήρια επιλογής και βράβευσης ελαιολάδων, βάσει του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου και των διεθνών γευστικών κανόνων και προτύπων.

Η γευσιγνωστική επιλογή γίνεται με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting) απο ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου ( expert panel tasters ) διεθνούς κύρους και αξίας.

Συμμετείχαν πολυάριθμα εξτρα παρθένα ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο και από πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες όπως Αυστραλία, Κίνα, Κροατία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιταλία, Ιαπωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Τυνησία, Τουρκία, Η.Π.Α κλπ με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, συγκεντρώνοντας πολύ υψηλή βαθμολογία (9,00 -9,49 / 10 πόντους) βραβεύτηκαν για το νέο αρωματικό ελαιόλαδο Gemstone Flavored Blend Evoo με το ΧΡΥΣΟ βραβείο - GOLD medal, που αποτελεί μεγάλη τιμή και επιβράβευση της προσπάθειας μας επί 27 χρόνια για την επίτευξη ανώτερης ποιότητας .

Ταυτόχρονα, το αρωματικό ελαιόλαδο Gemstone Flavored Blend αναδείχθηκε το καλύτερο αρωματικό ελαιόλαδο του διαγωνισμού για το 2019 (Best Flavored Evoo 2019).

gemstone

Η συγκεκριμένη διπλή βράβευση αποτελεί το 93ο συνολικά βραβείο για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, σε παγκόσμιους και διεθνείς διαγωνισμούς γεύσης και ποιότητας.