6 Βραβεία Ελαιολάδων στον Athena IOOC 2020

athena international olive oil competition 2020Στις 22 Ιουνίου 2020 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διεθνούς διαγωνισμού ελαιολάδων Athena International Olive Oil Competition 2020. Ο διαγωνισμός αυτός είναι Ελληνικός και λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Είναι μια ιδιαίτερα τιμητική στιγμή στο 2020 για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου με 6 βραβεύσεις των εξειδικευμένων ελαιολάδων μας.

Η παγκόσμια κατάταξη EVOO World Ranking (EVOOWR), βασιζόμενη σε διεθνή κριτήρια, αναγνωρίζει τον Athena IOOC για την μεθοδολογία του και τα πρότυπα που εφαρμόζει.

Συμμετείχαν εκατοντάδες δείγματα ελαιολάδων από πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Τυνησία, η Αργεντινή, η Αυστραλία, η Σλοβενία, η Πορτογαλία, το Ισραήλ, η Κροατία κ.ά.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλλαρόπουλου τιμήθηκαν με έξι (6) υψηλές βραβεύσεις σε όλες τις κατηγορίες προερχόμενες από τους ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου του Athena IOOC 2020.

Αναλυτικά, τα ελαιόλαδα που βραβεύθηκαν είναι:

GEMSTONE blend evoo - Χρυσό βραβείο

ΦΥΛΛΙΚΟΝ πρωτέλαιο βιολογικό - Ασημένιο βραβείο

ΑΡΜΟΝΙΑ μονοποικιλιακό βιολογικό - Ασημένιο βραβείο

ΩΛΕΩΑΣΤΡΩΝ gourmet - Χάλκινο βραβείο

ENIGMA gourmet evoo - Χάλκινο βραβείο

MAJESTIC blend evoo - Χάλκινο βραβείο

Ταυτόχρονα αυτή η πολλαπλή διεθνής επιβράβευση στον Athena IOOC 2020 συμπληρώνει τα 162 παγκόσμια βραβεία για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων (Single Estate producer). 



ελαιώνες σακελλαρόπουλου βιολογικοί ρεκόρ βραβείων διεθνείς διαγωνισμοί ελαιολάδου