8 στα 8 στην Αργεντινή για τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου
8 στα 8 στην Αργεντινή για τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

8 στα 8....!! Και με υποψηφιότητες για το TOP 20 και τα ειδικά βραβεία του…

Διαβάστε περισσότερα
Στην παγκόσμια ελίτ των gourmet τροφίμων τα προϊόντα των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου
Στην παγκόσμια ελίτ των gourmet τροφίμων τα προϊόντα των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου

Τρεις νέες βραβεύσεις συνοδευόμενες από ιδιαίτερα τιμητικές κριτικές συμπλήρωσαν την 26η διεθνή βράβευση των βιολογικών…

Διαβάστε περισσότερα
Τρία χρυσά αστέρια για το “Συλλεκτικόν” - Εξαιρετική διάκριση για ελληνικό ελαιόλαδο στα Great Taste Awards 2019
Τρία χρυσά αστέρια για το “Συλλεκτικόν” - Εξαιρετική διάκριση για ελληνικό ελαιόλαδο στα Great Taste Awards 2019

Ανάμεσα στα πολύ αξιόλογα ελληνικά προϊόντα, που διακρίθηκαν και φέτος στα παγκόσμια βραβεία ποιότητας και…

Διαβάστε περισσότερα
Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου: Χρυσά βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στο Ισραήλ
Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου: Χρυσά βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στο Ισραήλ

Μια διπλή διάκριση για την Ελλάδα και για τους βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στον παγκοσμίου φήμης…

Διαβάστε περισσότερα
Μade in Greece οι Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου: Έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ των 100 διεθνών βραβεύσεων – Άγγιξαν το 90% εξαγωγών της παραγωγής τους
Μade in Greece οι Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου: Έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ των 100 διεθνών βραβεύσεων – Άγγιξαν το 90% εξαγωγών της παραγωγής τους

Το παγκόσμιο ρεκόρ των 100 διεθνών βραβεύσεων για Έλληνα παραγωγό αποκλειστικά των δικών του βιολογικών ελαιοπροϊόντων κατέρριψε…

Διαβάστε περισσότερα
Η ελληνική επιχείρηση των 100 διεθνών βραβείων
Η ελληνική επιχείρηση των 100 διεθνών βραβείων

Περί τα 100 βραβεία κατάφερε να κατακτήσει μια αγροδιατροφική επιχείρηση από τη Λακωνία, σε αναγνωρισμένους…

Διαβάστε περισσότερα
Μοναδικό ρεκόρ 100 διεθνών βραβείων από Έλληνα ελαιοπαραγωγό
Μοναδικό ρεκόρ 100 διεθνών βραβείων από Έλληνα ελαιοπαραγωγό

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει μια αγροδιατροφική επιχείρηση από τη Λακωνία, η οποία…

Διαβάστε περισσότερα