Biolnovello 2016 - Ασημένιο βραβείο - Φυλλικόν Πρωτέλαιο

BIOLNOVELLO 5ΦΥΛΛΙΚΟΝ πρωτέλαιο -ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ-SILVER MEDAL

H ελαιοκομική χρονιά 2016 /2017 ,ξεκίνησε με μια μεγάλη παγκόσμια βραβευση για τους βιολογικους ελαιωνες Σακελλαροπουλου.

Στις 25 -27 Νοέμβριου 2016 ,διεξήχθη στην Ιταλία και στην πόλη Μπολόνια , ο 3ος BIOLNOVELLO 2016 / 2017 που είναι ο παγκόσμιος διαγωνισμός "φρεσκων" βιολογικών ελαιόλαδων της νέας σαιζόν με κριτες γευσιγνωστες ελαιολαδου διεθνους κυρους (expert panel tasters).

Οι συμμετοχές ήταν από πολλές χώρες του κόσμου όπως Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ελλάδα ,Κροατία κλπ , αλλά κυρίαρχα από την Ιταλία λόγω εντοπιότητας ,με συμμετοχή από εξαιρετικές περιοχές όπως η Σικελία Τοσκάνη ,η Πουλια , η Σαρδηνία ,η Καλαβρία ,η Ουμβρια κλπ.

Τα αποτελέσματα ανακοινωθήκαν σήμερα και οι βιολογικοί "ελαιώνες Σακελλαρόπουλου" ,αξιολογήθηκαν - τιμήθηκαν με πολύ υψηλη βαθμολογία κατακτωντας το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ για το βιολογικά ελαιόλαδο τους της νέας σαιζόν

ΦΥΛΛΙΚΟΝ πρωτέλαιο evoo organic
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ-SILVER MEDAL

Αυτη η μεγάλη διακρίση στον φετινό διαγωνισμό,τον 3ο BIOLNOVELLO 16 / 17 ,αποτελει το 55ο παγκόσμιο βραβείο των "Ελαιωνων Σακελλαρόπουλου" ,το 8ο παγκόσμιο βραβείο για το ΦΥΛΛΙΚΟΝ πρωτελαιο καθώς και το 17ο βραβείο του 2016 για τους ελαιωνες μας.

Το ΑΣΗΜΕΝΙΟ βραβείο του ΦΥΛΛΙΚΟΝ πρωτελαιο, αποτελει για εμένα και τους συνεργάτες μου, μια μεγαλη επιβραβευση και δικαιωση της προσπαθειας μας ειδικα την φετινη ελαιοκομικη χρονια 2016 /2017 ,μιας και ειναι η χειροτερη ελαικομικη χρονια για τα ελληνικα ελαιολαδα των τελευταιων 70 ετων.