Majestic Flavored Ελαιόλαδο - Υψηλή Βράβευση στον Olivinus 2018

MAJESTIC OLIVINUS 2018 prestige gold flavored olive oil

Μια μεγάλη τιμητική διάκριση (Prestige Χρυσό Βραβείο) για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου και το Superior gourmet ελαιόλαδο Majestic Blend evoo, στον 11ο Olivinus international competition 2018, που πραγματοποιήθηκε 12-14 / 9 / 2018, στην πόλη Μεντόζα της Αργεντινής.
Ο διεθνούς φήμης διαγωνισμός γευσιγνωσίας ελαιολάδου Olivinus είναι ο 2ος διαγωνισμός στον κόσμο στην παγκόσμια κατάταξη ελαιολάδων με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας (WREVOO 9 / 10) και είναι ο μεγαλύτερος αλλά και παλαιότερος με υψηλό κύρος διεθνής διαγωνισμός EVOO που γίνεται στην Αμερικανική ήπειρο.

Ο υψηλός βαθμός δυσκολίας φαίνεται από τις φετινές συμμετοχές, που προήλθαν από 17 χώρες και από 178 εταιρείες και παραγωγούς ελαιολάδου από όλο τον κόσμο.

Η αξιολόγηση των ελαιολάδων γίνεται μέσα από «τυφλή» διαδικασία γευσιγνωσίας, χωρίς καμία ένδειξη συσκευασίας ή λογοτύπου, αφού δεν κρίνεται το μάρκετινγκ, αλλά ξεκάθαρα και μόνο η γεύση και η ποιότητα.
 prestige gold olivinus ελαιόλαδο αρωματικό


Η εξαιρετική βράβευση του Majestic Blend evoo με Prestige Gold Award στον Olivinus International Olive Oil Competition 2018 στην Αργεντινή συμπληρώνει τις 88 διεθνείς βραβεύσεις για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

Είναι ένας τιμητικός αριθμός, 88 βραβεύσεων που αποτελεί πλέον παγκόσμιο ρεκόρ για Έλληνα παραγωγό των δικών του αποκλειστικά ελαιοπροιόντων.

Το Superior gourmet flavored ελαιόλαδο Majestic Blend συνέχισε να μας δικαιώνει για μια ακόμη φορά στο 2018, στην πρώτη χρονιά κυκλοφορίας του, όπου σε 4 ισάριθμες συμμετοχές του σε παγκόσμιους διαγωνισμούς (Ιαπωνία, Ιταλία, Ισραήλ και Αργεντινή) βραβεύεται και τις 4 φορές σε 4 διαφορετικές χώρες.