Ασημένιο Βραβείο New York IOOC 2019


nyiooc 2019 silver award olive oil organic agourelaio sakellaropoulos
NEW YORK INTERNATIONAL OLIVE OIL COMPETITION 2019 - Αγουρέλαιο βιολογικό έξτρα παρθένο

Μια μεγάλη διεθνής τιμητική διάκριση για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στον New York International Olive Oil Competition NYIOOC 2019, που αποτελεί τον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιολάδου με τις περισσότερες συμμετοχές δειγμάτων που για το 2019 έφτασαν σε εναν αριθμό 903 δειγμάτων ελαιολάδου.

Πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη, από 5 έως 10 Μαίου 2019.  Συμμετείχαν 903 δείγματα ελαιολάδων από 27 χώρες παγκοσμίως όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Τυνησία, η Τουρκία, η Πορτογαλία, η Αργεντινή, οι Η.Π.Α, η Γαλλία, το Περού, η Χιλή, η Ιαπωνία κλπ ενώ τα ελαιόλαδα που συμμετείχαν κρίθηκαν και αξιολογήθηκαν από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου διεθνούς εμβέλειας (expert panel tasters).

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου συγκεντρώνοντας υψηλή βαθμολογία βραβεύτηκαν για το βιολογικό έξτρα παρθένο Αγουρέλαιο με το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ-SILVER AWARD που αποτελεί μεγάλη τιμή - επιβράβευση της εργασίας μας, για την επίτευξη ανώτερης ποιότητας στην παραγωγή ελαιολαδου.

2019 nyiooc
Το ελαιόλαδο αυτό πλέον ανήκει στα παγκόσμια λιστα των THE WORLD'S BEST OLIVE OILS FOR 2019 - NYIOOC. Η βράβευση αυτή έρχεται σε μια απο τις πιο δύσκολες ελαιοκομικές χρονιές των τελευταίων δεκαετιών για την Ελλάδα.

best olive oil

Ταυτόχρονα μας δίνεται η μεγάλη χαρά να "αγγίξουμε" πλέον το 100ο παγκόσμιο βραβείο για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου τα τελευταία χρόνια, κάτι που αποτελεί ενα μοναδικό ρεκόρ επιβραβεύσεων διεθνώς για Έλληνα παραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροιόντων.

Sakellaropoulos 100 Awards olive oil taste quality top producer